El València Basket va patir molt a Badalona per emportar-se el triomf i conservar el liderat en l'última jornada abans de la Copa del Rei. L'equip de Pedro Martínez va guanyar, però no va transmetre bones sensacions davant un rival molt minvat en el seu joc interior per les baixes d'Albert Miralles i Ousmane Drame.

Els verd-i-negres van tenir opcions de guanyar fins que quedaven dos minuts (66-67) gràcies a l'encert de Goran Suton i Brandon Paul, però Sergi Vidal no va estar encertat en la presa de decisions en els atacs finals i l'equip valencià, de la mà de Hamilton, no va perdonar. El pivot nord-americà va ser clau en el triomf de l'equip de Martínez en anotar 18 punts i trencar el partit junt amb John Shurna al tercer quart.

Domini inicial

El FIATC Joventut va dominar en els dos primers quarts davant un rival que va defensar molt malament el joc interior verd-i-negre, Suton i Llovet van anotar amb massa facilitat, el que va permetre als locals dominar en el marcador (12-10). Però abans del descans un triple de Hamilton va apretar el marcador (31-30) i el líder va tornar amb un altre aire a la pista.

Dubljevic va agafar el relleu de Hamilton en l'anotació dins de la zona, el que va permetre als visitants capgirar el resultat i agafar un còmode avantatge fins al final del tercer quart (46-53). Els badalonins van treure la defensa que tant s'ha trobat a faltar en els darrers mesos i amb un Suton imparable van veure possibilitats de donar la campanada.

Però en els instants decisius, el València va estar més encertat.