S'està celebrant la cursa d'etapes de l'Andalucía Bike Race i hi pren part un ampli equip del manresà Tomàs Bellès Cannondale by Gaes. En la jornada d'ahir, segon dia de competició, amb 77 km per l'entorn de la ciutat de Jaén, Robert Bou i Alejandro Ever Gómez van rodar entre els millors i van acabar en la vuitena posició final. Per la seva banda, Cristofer Bosque i Joselu es van situar en el 20è lloc; els primers van ser els corredors Periklis Ilias i Thiago Ferreira, líders també de la classificació general.

L'equip d'elit femení del Tomàs Bellès, que integren les corredores Agnes Naumann-Ivonne Kraft van ser sisenes. En les categories dels màsters, 15è lloc en M-30 a càrrec de Melcior Faja-Javier Guirado. I en màsters-40, Albert Bellès i Narcís Pujol van culminar la jornada en la 37a posició. Avui es disputarà la tercera etapa, que serà de 72 km i un desnivell que arribarà fins als 1.900 metres acumulats.