L'Avinent CA Manresa, el CA Igualada Petromiralles i el JAB Berga seran presents aquest matí en els Campionats d'Espanya de cros per a clubs que es disputen a l'Hipòdrom de la Zarzuela a Madrid.

El club manresà participarà en la modalitat de cros llarg (8.010 m a les 13.20 h) amb un equip femení capitanejat per Meritxell Soler i Aniria Mata i ben secundat per Carme Tort, Alba Gallardo i Ester Guerrero. L'Avinent CA Manresa també competirà amb la seva formació júnior femenina (4.585 m a les 10.50 h), amb Najwa Chouati, Júlia Gonfaus i Berta Estragués, i amb la cadet també femenina (2.160 m a les 9.15 h), amb Bethelhem Manzano, Júlia Dalmau, Aina Altadill, Aina Cerdeira i Mercè Pradell.

El JAB Berga competirà en la modalitat de cros curt (4.110 m a lses 12.40 h) amb Vanesa Chirveches, Núria Cascante, Ester Reguant i Cristina Liria. En aquesta mateixa prova, el FC Barcelona tindrà a les seves files la igualadina Anna Bové.

I el CA Igualada Petromiralles hi tindrà tres conjunts. Les juvenils femenines (4.110 m a les 9.55 h) amb Paula Blasco, Èlia Ibarra, Mar Belenguer i Naima Ait Alibou; el júnior masculí (6.060 m a les 10.20 h) amb Abdessamad Oukhelfen, Guillem Carner, Antoni Torres i Raúl López; i les cadets femenines (2.160 m a les 9.15 h) amb Judit Ibarra, Anna Torras, Laia Planas, Berta López, Carla Alemany i Jana Roca. Una bona part de les curses es podran seguir per Teledeporte.

El CAM i el CAI també seran presents avui a Sabadell en els Campionats de Catalunya cadets. També es disputen els Campionats d'Espanya de marxa en ruta a Motril amb dues marxadores del CAM, Mar Juárez en els 20 km i Eva Muñoz en els 10 km juvenils