L'entrenador de l'Athletic de Bilbao, Ernesto Valverde, va renovar ahir el seu contracte amb el conjunt biscaí fins al 2017 i, d'aquesta manera, posa fi als comentaris sobre un possible futur immediat al Reial Madrid o, fins i tot, a la selecció espanyola. D'aquesta manera, Valverde serà quatre anys seguits a San Mamés, que són sis si sumem els de la seva etapa anterior, entre el 2003 i el 2005.

En declaracions fetes després de la notícia, Valverde recordava que "jo aquí a l'Athletic m'hi trobo molt a gust, això ho sabem tots. Ho he dit per activa i per passiva i, a més, ja està demostrat". Ara mateix és el segon entrenador de la història del club amb més partits a la banqueta, amb un total de 241, només darrere dels 289 de Javier Clemente.

En les seves declaracions, continuava dient que "agraeixo la confiança del club per renovar el contracte, i no només per això, sinó pel que demostra cada dia. Esperem seguir en aquesta línia i, si podem, fins i tot millorar-ho".

En els últims dies havia sonat el nom de Valverde per substituir Zinedine Zidane a la banqueta del Reial Madrid, en cas que aquest no hi continués.