El Teatre l'Ateneu acollirà, demà, la cerimònia de lliurament dels Premis Neptú, els guardons que any rere any reconeixen els millors esportistes de la ciutat d'Igualada, tant escolars com integrants de les entitats i clubs. En el primer cas, els guardons es lliuraran a partir de les 17 hores i, en el segon, serà a les 19. La presentació de l'acte serà a càrrec de Rosa Boladeres i d'Anna Gumà; hi actuarà el cantautor local Enric Verdaguer i l'espectacle de dansa serà de Swing Maniacs. Tot plegat es podrà veure en directe a premisneptuigualada.cat

En aquesta ocasió, els candidats a millor esportista masculí seran Marc Sánchez (Club Atlètic), Albert Moreno (CAI Triatló) i Joan Masip (Club Ping Pong), i Ariadna Ramos (CAI), Anna Noguera (CAI Triatló) i Èlia Pascual (Playas de Castellón) en categoria femenina.

En esports d'equip, Jordi Torres (Club Bàsquet), Ton Baliu (Hoquei Club) i Pau Puget (BM La Roca), i Janet Mendoza (Club Futbol), Sílvia Borràs (Igualada FCHP) i Teresa Bernadas (Coutras).