L'esquiadora de Ribes de Freser i pertanyent a La Molina Club d'Esports (LMCE) Núria Pau no va poder finalitzar la primera de les dues baixes del gegant femení amb el qual van començar les finals de la Copa d'Europa d'esquí alpí, que es disputen fins demà a l'estació cerdana. Pau va ser l'única de les representants espanyoles que no va poder arribar a la línia de meta. La millor va ser Anna Díaz-Prieto, de l'equip aranès Granuec, que va finalitzar en 38a posició, just davant de Júlia Bargalló (CAEI). La seva companya d'equip Clara López va finalitzar 42a i Mirentxu Miquel no va poder finalitzar la segona màniga.

La victòria va ser per a l'austríaca Ricarda Haaser, que va vèncer amb un temps total de 2.21.42. Va aconseguir 41 centèsimes de diferència respecte de la segona classificada, la suïssa Vanessa Kasper. La tercera va ser la francesa Coralie Frasse-Sombet, que va fer 42 centèsimes més que la guanyadora. La vencedora de la Copa d'Europa és l'austríaca Stephanie Brunner, amb 640 punts, 179 més que la suïssa Simone Wild.

Avui, més oportunitats

Avui es disputa la segona prova del programa, l'eslàlom gegant masculí, i demà es corren els dos eslàloms especials, les modalitats més tècniques. En aquestes competicions encara hi ha inscrits tres esquiadors més que pertanyen al club de La Molina.

Així, les màximes esperances de fer un bon resultat recauen en Joaquim Salarich, que forma part de l'equip de la Federació Espanyola d'Esports d'Hivern i que va quedar 22è en l'eslàlom disputat a l'estació alemanya d'Oberjoch. Avui també entraran en acció Albert i Ricard Ortega, que també pertanyen a l'equip representatiu de La Molina.