Pot arribar a l'ombra del clàssic d'aquesta nit, però l'enfrontament que jugaran quatre hores i mitja abans l'Atlètic de Madrid i el Betis pot influir en el partit del Camp Nou. Si els matalassers s'imposen, poden posar pressió als blaugrana, que necessitarien superar el Madrid perquè l'avantatge no baixi a sis o set punts. Ahir, Diego Simeone, el tècnic atlètic, va manifestar que "ens podem acostar al Barça i aquest fet sempre genera il·lusió i entusiasme".

L'Atlètic, a més, va rebre la bona notícia de la incorporació al grup de Diego Godín, el central, que sembla que estarà a punt per al partit de Lliga de Campions de dimarts davant de l'equip barcelonista. Avui, els matalassers, que van perdre el seu darrer partit de lliga a Gijón després del duel de Champions contra el PSV, no volen tenir la ment en la màxima competició europea i esperen resoldre el duel davant d'un Betis que arriba tranquil, tot i que no matemàticament salvat encara.

Simeone va ser clar en dir que "volem guanyar el Betis i les altres coses ja no depenen de nosaltres. El nostre objectiu és millorar i mirar sempre amunt". L'Atlètic també tindrà les baixes avui de Giménez Savic, Óliver Torres i Ferreira Carrasco, a més de la de llarga durada de Tiago. Davant de la baixa de tants centrals, Saúl Ñíguez podria actuar de central.

En el Betis de Juan Merino, Jorge Molina i Joaquín s'han quedat fora de la llista de convocats i Montoya jugarà a l'esquerra per suplir el lesionat Vargas.