Un golàs del francès Franck Ribéry va donar la victòria al Bayern de Munic per 1-0 davant l'Eintracht de Frankfurt, en un partit en el qual el club bavarès va ser el clar dominador, tot i el mínim resultat. El gol de Ribéry va arribar al minut 20, amb una rematada de tisores des de fora de l'àrea després que el porter Lukas Hradecky aturés amb el peu un xut de Mario Götze.

Abans, el francès havia sigut un malson per a la defensa de l'Eintracht, amb driblatges constants per la banda esquerra i diverses centrades a l'àrea petita que per molt poc no van trobar rematador.

Una de les notícies d'ahir al Bayern va ser la reaparició de Javi Martínez, que va jugar els 90 minuts, en una defensa de tres homes en què el van acompanyar David Alaba i Juan Bernat. Davant seu, Philipp Lahm i Xabi Alonso van formar un doble pivot, i després venia un quartet ofensiu format per Thomas Müller, Götze, Ribéry i Robert Lewandowski.

El Bayern va tenir més ocasions, entre d'altres una rematada al pal de Xabi Alonso en un llançament de falta, tot i que al final va semblar conformar-se amb la mínima diferència, probablement amb el pensament ja posat en el compromís davant el Benfica aquesta setmana en la Lliga de Campions.

El Dortmund remunta

El Borussia Dortmund manté viu el somni del títol després de derrotar ahir el Werder Bremen per 3-2, i continua així a cinc punts del Bayern. Aubameyang va avançar els locals a l'inici de la segona meitat, però Gálvez i Junuzovic van capgirar el marcador a un quart d'hora del final. El patiment va durar poc als locals, que en cinc minuts van remuntar gràcies a Kagawa i Ramos.