El Petro Pintó Asfe va encaixar una nova derrota en caure amb molta claredat a la complicada pista de l'Hospitalet, que es va imposar per un resultat de 59-46.

Les jugadores locals van sortir a la pista amb molta intensitat, mentre que les noies de Sant Fruitós de Bages van iniciar el partit molt desencertades en el llançament exterior i van perdre una gran quantitat de pilotes. Aquesta situació es va reflectir perfectament en el contundent 35-9 de la mitja part de l'enfrontament.

En el tercer quart hi va haver més igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant. Es va entrar en els deu darrers minuts del duel amb un marcador de 52-22. En aquests, les fruitosenques es van posar les piles i van aconseguir retallar les diferències fins el 59-46 amb el qual es va arribar al final del matx.