L'alemany Nico Rosberg, amb Mercedes, que ja havia vençut a Austràlia, va poder incrementar el seu avantatge al Mundial de F-1, en guanyar ahir a Bahrain el segon Gran Premi de l'any, disputat en el circuit de Sakhir.

Rosberg, subcampió del món els dos últims anys, es va imposar al davant de Kimi Raikkonen (Ferrari) i del seu company i gran oponent a Mercedes, Lewis Hamilton, que va ser tercer. Rosberg lidera amb 50 punts, disset més que Hamilton, un mundial que es reprendrà en quinze dies a Xangai, seu del Gran Premi de la Xina. L'australià Daniel Ricciardo (Red Bull) va ser quart, per davant de Romain Grosjean, que va tornat a sorprendre amb el Haas, una escuderia debutant al Mundial. La prova d'ahir no la va poder disputar Fernando Alonso, que no va superar dijous les proves mèdiques que li va fer passar

la FIA (Federació Internacional de l'Automòbil) després d'un molt aparatós accident a Australia, en la primera prova del campionat.

D'altra banda, Carlos Sainz, al volant d'un Toro Rosso, va haver d'abandonar la cursa en la 31a de les 57 voltes que es van donar ahir al circuit de Sakhir, pista de 5.412 metres. La prova del Bahrain tenia un total de 308,4 km.