L'Igualada Calaf Grup va recuperar la bona dinàmica i va superar el Shum Maçanet en un partit complicat, però en què els de Ferran López sempre van tenir el domini. Amb aquest triomf els arlequinats encara mantenen les possibilitats de ser a Europa la temporada vinent.

Els homes de Ferran López van començar amb empenta i una bona acció combinatòria de l'equip igualadí va significar el 0-1 transformat per Sergi Pla. Semblava que el Maçanet començava a reaccionar, però la solidesa defensiva i les bones aturades d'Elagi Deitg evitaven qualsevol opció de reacció selvatana. A més, el capità visitant, Ton Baliu, encara va ampliar més el resultat al minut 13 amb el 0-2, que deixava el partit ben encarat.

Els anoiencs eren els clars dominadors de la situació i fins i tot van disposar d'ocasions per ampliar el resultat, però a prop del descans el Shum va tornar a entrar al partit gràcies al gol marcat per Lluís Ferrer (1-2), resultat amb què es va arribar al descans i que deixava el matx totalment obert de cara a una represa que es presentava molt emocionant, tal com va acabar succeint.

Els locals van sortir amb força i semblava que l'empat podia arribar en qualsevol moment, però amb el pas dels minuts l'Igualada va començar a reaccionar. Al minut 45 Garreta va marcar l'1-3, que ja semblava definitiu, però quan faltaven tres minuts per al final, altre cop Lluís Ferrera va posar emoció al partit amb el 2-3.