El Manresa va desaprofitar una bona ocasió de distanciar-se dels seus perseguidors al capdavant de la classificació, ja que va caure a casa contra el Girona B.

Els gironins, que s'estan jugant la permanència, van tenir un millor inici de partit i van dominar els manresans, molt temorosos i tancats al seu camp. Al minut 9, una bona incorporació del lateral dret Yaya la va aprofitar Coro per fer el 0 a 1 rematant de forma imparable amb el cap la centrada del seu company.

El gol va despertar el Manresa, que va començar a portar la iniciativa. Un centre xut de Solernou al minut 23 va ser un primer avís. Al minut 26, una assistència de Bordas va deixar Hassen sol davant Quintana, que va aturar molt bé el remat. Cinc minuts després es va reclamar un penal sobre Montero en una acció posterior a un xut creuat del mateix jugador que es va passar per davant de la porteria.

A la recta final del primer temps, el Girona B va igualar el duel, sense que cap dels dos equips aconseguís fer perill.

A la represa, Dani Andreu va donar entrada a Moha i Noah en un intent de donar més empenta al seu equip. Es mantenia la igualtat però amb moltes imprecisions d'uns i altres fins que al minut 65, un contracop molt ben portat per Martín que va culminar Litus en el 0 a 2, un marcador que deixava les coses molt difícils per al Manresa.

Tot i això, els manresans no van deixar de lluitar per remuntar. Al minut 68, Noah va fer un bon remat de cap que va enviar a córner Quintana. El porter del Girona B també va lluir-se en un u contra u amb Hassen (min 77) després d'aprofitar una errònia cessió de Mammau amb el cap enrere. El Manresa estava llançat i Noah aprofitant un error de Yaya va fer l' 1 a 2 al minut 89. El gol va arribar massa tard per culminar la reacció davant un bon Girona B, malgrat la seva delicada situació..