El València, el proper rival del Barça a la lliga, va aconseguir respirar amb una victòria necessària (2-1) per a les seves aspiracions de permanència, gràcies a un gol d'Álvaro Negredo en el temps de descompte davant un Sevilla que continua amb el malefici de no sumar com a visitant. El gol de Negredo va donar el triomf a un equip que havia anat al davant en el marcador des del final del primer temps fins al minut 86, quan Kevin Gameiro va fer la igualada.

Va ser un partit de domini absolut del València en la primera meitat i en el què el Sevilla va millorar sensiblement després del descans quan, tot i no disposar de clares ocasions de gol, va ser capaç d'anivellar el marcador, tot i que finalment se li escapés l'empat .

Els valencianistes van imposar un ritme frenètic al seu joc i es van convertir en dominadors del partit tant en atac com en defensa i tot i que les idees futbolístiques de l'equip no van millorar substancialment, la intensitat i el malbaratament d'energies van ser les seves principals armes.

Durant la primera mitja hora de partit, el conjunt de Pako Ayestarán va disposar de diverses ocasions per marcar, va forçar mitja dotzena de córners i va jugar sempre a prop de la porteria de Sergio Rico. El conjunt sevillista, amb diverses novetats a l'equip, no va poder amb l'empenta del seu rival i amb prou feines es va acostar a la porteria valencianista. El partit va arribar a la mitja part amb 1-0 al marcador gràcies a una falta llançada per Parejo en el minut 41 que va fregar en un defensor i no va donar opcions al meta de l'equip andalús per aturar la pilota. Malgrat això, l'ocasió local més clara va arribar en una rematada al pal de Santi Mina abans del descans.

El Sevilla va millorar amb l'entrada de Vitolo i Gameiro. Superat l'equador del segon període i, després dels canvis, el Sevilla va tenir en el partit la presència que no havia tingut en el primer temps, davant un rival que va tractar d'alentir el ritme del partit buscant el segon gol al contraatac. Com a conseqüència de la millora de l'equip sevillista va arribar el gol de l'empat, marcat per Gameiro (min 86). Quan la igualada semblava definitiva, una falta llançada per Parejo va causar una melé que Negredo va resoldre des de prop per deixar els tres punts a Mestalla.