Els gimnastes bagencs de l'Egiba i l'Associació de Cultura Física van fer les noves fases de la Copa Catalana, que es va disputar en les diferents categories, a Salt.

El planter masculí de l'Egiba disputava la segona fase en la categoria de Promogym 1. L'equip format per Pau Sucias que va aconseguir el bronze a la general, Nil Gustens (7è), Aniol Espinalt (43è), Marc Martín (56è) i Eric Rodrí-guez (64è) va ser cinquè. A la categoria promogym 4, l'equip format per Manel López (5è), David Pujol (6è), Pau Fernández (9è) i Alejandro Medina (12è) va ser campió de la seva categoria. Al nivell 5 l'equip manresà va aconseguir el millor resultat del campionat, ja que va fer doblet amb Álvaro Giraldez, que va ser primer, i Aitor Gómez, el tercer. Arnau Delgado va ser 10è i Andreu Morell 14è, i per equips van ser campions. Martí Flores va ser el campió del nivell 6 i al nivell 7 Pau Bermúdez va penjar-se la medalla de bronze a la classificació general.

Pel que fa a l'equip femení de l'Egiba, que disputava la tercera fase de la Copa Catalana de gimnàstica artística de fèmines, en la categoria de Via Olímpica, al nivell 6 Berta Franquesa va ser 8a, Aina Solà va ser 13a i Berta Monteagudo 14a, i l'equip format per totes tres va aconseguir la plata per aparells. Al nivell 7 Lorena Medina es va endur l'or a la general, Mar Palliso va ser 4a i Janina Jo 9a, i van aconseguir l'or per equips.

L'ASCF (CN Sallent) va disputar la tercera fase de la Copa en edat escolar i en la categoria E4 acabaven la competició fregant el podi per equips amb una meritòria quarta posició, a tan sols 0,4 punts de la tercera plaça, ocupada per les integrants del Sant Boi. Cal destacar el desè lloc d'Aina Costa d'un total de 63 participants. Maria Pérez va acabar 20a, Anna Monrós 39a i Sara Estruch 55a.