Els play-off de la lliga LEB Or, que dóna el segon bitllet d'ascens a l'ACB per al seu campió (l'altre és per a un Palència que va ser el millor a la lliga regular) ja té un dels finalistes confirmats, el Peñas d'Osca, que es va imposar al Burgos per 83-72 i guanya l'eliminatòria per un resultat de 3-1.D'altra banda, el Melilla va assaltar la pista del Corunya (61-81) i va forçar el cinquè i definitiu partit, que es disputarà dimarts vinent a partir de les 9 del vespre.

A Osca el matx es va iniciar amb molta igualtat entre els dos equips, tal com demostra el marcador al final del primer quart (21-20). En el segon la tònica es va mantenir i cap dels dos va poder escapar-se en l'electrònic (35-36 a la mitja part de l'enfrontament). En el tercer quart no hi va haver canvis significatius i es va arribar als darrers deu minuts amb un 52-51 i tot per decidir. En aquests, els jugadors aragonesos van estar molt encertats en atac i van segellar la classificació per a la final.

Per la seva banda, el matx entre el Corunya i el Melilla va ser molt anivellat en el primer quart (20-22 al final). En el segon els visitants van ser millors i van poder obtenir una diferència de deu punts al descans (33-43). En la segona meitat el Melilla va seguir dominant completament el partit i el va sentenciar pràcticament al final del tercer quart (47-65). En els darrers deu minuts els gallecs van intentar remuntar, però els visitants es van mantenir sòlids i jugaran l'accés a la final a casa.