Les participants de l'Eix de Navàs van aconseguir pujar al podi en quatre ocasions en els campionats del món de fit kid, que es van fer a la localitat italiana de Bressanone-Brixen. El conjunt bagenc portava a la cita transalpina un equip molt complet que va assolir uns resultats que van ser considerats com a espectaculars per ells mateixos.

Així, la medalla d'or va recaure en la parella formada per Marina Mora i Carla Gallardo, les quals van obtenir la primera posició en duo de la categoria free show mini. Les altres tres medalles van ser de plata. Així, en la categoria de free show duo youth, Laura Torrente i Marina Costa van finalitzar en segona posició. També van obtenir el mateix resultat Marina Mora, en l'especialitat de free show small group mini, i l'equip format per Carla Gallardo, Marina Mora, Laura Vall, Èlia Castells, Guillem Cabra, Laura Torrente, Marina Costa i Karen Fernández.

En dues categories més van quedar a prop del podi. Gallardo, Cabra i Vall, d'una banda, i Mora, Costa i Torrente, de l'altra, van ser quarts en les respectives categories. A més, Laura Torrente va ser cinquena en la seva especialitat de solo i Carla Gallardo i Karen Fernández van ser eliminades en la fase prèvia. Les entrenadores eren Sandra Subirana i Noèlia Ruiz.