La primera Manresa Street Night, una cursa amb la voluntat de poder arrelar-se a la ciutat i dinamitzar el barri antic de la capital del Bages, arriba aquest vespre. La proposta és lúdica i esportiva i està organitzada pel Club de Fitness Cube i l'Ajuntament de Manresa. Hi haurà dues curses, que es desenvoluparan de forma simultània, una de 5 km i una de més llarga, de 10 km. Hi ha inscrits uns cinc cents atletes, dels quals 350 són per a la cursa dels 10 km. En el recorregut urbà en aquesta Manresa Street Night està previst que hi hagi ambientació musical per donar més caliu i animar tots els atletes i els que segueixin com a espectadors la cita atlètica.

La sortida serà a les 9 del vespre a Crist Rei i l'arribada serà a la Plaça Major, que s'hi accedirà per la Plaça de Sant Ignasi Malalt.

Pel que fa al recorregut, hi ha un circuit urbà, on els corredors de 5 km hi donaran una volta, mentre que els de 10 km n'hi faran dues. Des de Crist Rei es baixarà pel Passeig Pere III en direcció a la Muralla i als Jutjats, després es passarà pel camí dels Corrals de sota la Seu i, per la pasarel·la, s'accedirà al barri de les Escodines. Es baixarà per la Cova cap a l'estació de la Renfe, a través del Pont Vell. S'accedirà al Parc de la Seu des d'on s'anirà a Santa Llúcia, es pujarà pel carrer Cantarell a Sant Andreu i al carrer Sobrerroca. Des d'allà, els corredors passaran a la Plaça Infants, voltaran el mercat de Puigmercadal i es dirigiran a la Plaça Major on culminaran la seva cursa els atletes dels 5 km. Els de 10 baixaran al carrer Nou, la plaça Sant Domènec, Born, Urgell, carrer Cirera i, per l'Alfons XII, enllaçaran amb el traçat que ja s'ha esmentat. És un circuit dur, un trencacames. Els trofeus es lliuraran cap a les 22.15 h a la Plaça Major.