Rafa Martínez, escorta i capità del València Basket, serà baixa en el partit d'aquest dimarts del seu equip contra el Reial Madrid, a la Font de Sant Lluís. El jugador de Santpedor es va lesionar dissabte durant el segon partit de semifinal de la lliga ACB, que el seu equip va perdre la pista del Madrid amb un marcador de 97-88. El bagenc es va trencar el quart metacarpià de la seva mà esquerra.

El contratemps va tenir lloc al segon quart del partit en un xoc amb Jaycee Carroll, però Martínez encara va jugar uns minuts més després del descans. Acabat el partit se li van fer les proves oportunes i ahir es va confirmar la lesió. El València Basket, en el comunicat que va fer públic ahir, va informar que caldrà immobilitzar la zona afectada durant un mes. Per tant, no podria jugar la final de la lliga en el cas que l'equip de Pedro Martínez remuntés el 2-0 que té en contra en aquests moments.

Rafa Martínez, que té 34 anys, acaba contracte amb el València Basket que ha expressat diverses vegades la voluntat d'una renovació no tancada. El de Santpedor hi és des del 2008, quan va ser fitxat del Bàsquet Manresa.