Sant Corneli de Cercs va ser diumenge l'epicentre del Campionat de Catalunya de Trial amb la celebració de la tercera prova puntuable organitzada pel Moto Club Baix Berguedà. Tot i la pluja dels darrers dies, que va complicar el terreny, la participació va ser destacada, d'uns 60 pilots.

Pere Borrellas, expilot mundialista, retirat ara fa dos anys i que forma part del club organitzador, va guanyar en la categoria de nivell Màster. Ho va fer amb un total de 26 penalitzacions al davant de Bernat Seuba (36) i Aniol Gelabert (40). En la categoria Promo, Jordi Ramonet (21) i Marc Seuba (25) van quedar primer i segon, respectivament, seguits d'Antoni Ramonet (27). El pilot del MC Baix Berguedà Roger Terricabras va aconseguir la vint-i-dosena posició. Sergi Fernàndez (31), al davant de Jordi Freixanet (32), i Ramon Caelles (33) van pujar al podi de la categoria open. En aquesta mateixa categoria, Climent Camps, pilot del MC Baix Berguedà, va acabar quart. El pilot d'enduro i també del Motoclub Marc Mujal va aconseguir la dotzena posició.

En la categoria inferior, el nivell base, Lluís Masó va quedar en primera posició amb 25 punts, seguit de Roger Cases (28 p) i Oscar Pons (30 p). El pilot del motoclub organitzador Higo de Oliveira va quedar quart.

Pel que fa a les categories femenines, en promo, Berta Abellán va quedar en primera posició amb 33 penalitzacions, seguida de Neus Murcia (4) i Maria Giró (51). I finalment, en open, Maria Feliu, amb 84 peus, va ser millor que Laura Donate (118).

El Campionat de Catalunya de Trial Open tornarà el 2 d'octubre juntament amb el MC Baix Berguedà. Ho farà, però, a Gironella.