Les incògnites sobre la configuració de la plantilla del Barça afecten cada cop a més protagonistes. Fins ara, de manera oficial, només se sap que marxen Sandro, Bartra i Alves i que, probablement, ja s'ha fitxat el central francès Samuel Umtiti. El primer equip, però, té moltes zones a reforçar abans no comenci a entrenar, a mitjan juliol, i la pretemporada. En les últimes hores, el davanter Gameiro i el lateral Azpilicueta han entrat amb força en les possibilitats de reforç de l'equip de Luis Enrique.

El francès vol ser blaugrana

El fet que Nolito, que era la primera opció de Luis Enrique per a la davantera, estigui pràcticament fitxat pel Manchester City ha provocat que s'hagi reobert l'interès pel davanter del Sevilla Kevin Gameiro. El francès, de 29 anys, té contracte en vigor amb els andalusos i hi compta qui serà el nou entrenador de l'equip, Jorge Sampaoli, però el jugador està encantat amb l'oferta, segons desvetllava ahir el diari Marca. El Sevilla, de moment, remet a la clàusula, que és de 40 milions, tot i que una pressió del futbolista la pot fer baixar. De moment, el Barça també negocia amb el jove i desconegut brasiler Gabriel Jesus, del Palmeiras.

Lateral de dues bandes

Un altre dels forats a tapar és el lateral dret. La baixa d'Alves i el fet que no es compti amb Adriano, que pot deixar el club properament, fa que només Aleix Vidal i Sergi Roberto estiguin disponibles en aquesta posició. A més, Jordi Alba només té Mathieu com a relleu a l'esquerra. Segons el diari As, ha entrat amb força a les travesses el nom del lateral del Chelsea César Azpilicueta. El jugador, de 26 anys, s'adapta a les dues bandes, tot i que és dretà i a l'esquerra té problemes, i no excel·leix per les seves aportacions ofensives, escasses i, sovint, poc reeixides.