No hi ha res més sinó entusiasme entre els aficionats del City sobre l'arribada de Pep Guardiola. L'etapa de Manuel Pellegrini s'havia anat tornant rància, no hi ha cap dubte, amb uns últims divuit mesos en què l'equip només feia que passes enrere. Guardiola exigeix més, estableix les seves normes per jugar amb intensitat i parla de manera oberta i eloqüent, a l'inrevés del que succeïa durant una bona part de la campanya anterior.

L'expectació és enorme, però els aficionats el City potser hauran de moderar el seu optimisme Guardiola és el millor entrenador pel que fa al joc, però la Premier League li plantejarà nous reptes i la plantilla s'ha de reparar. Pot necessitar temps per fer les coses bé.

També hi ha una gran emoció a Manchester sobre la batalla amb José Mourinho. Es podria dir que són els dos millors entrenadors del món, que també resulta que són grans rivals, treballaran a la mateixa ciutat. Manchester pot convertir-se perfectament en la capital del món del futbol la temporada que ve i tothom a la seva àrea d'influència està captivat per la situació. Els derbis de Manchester de la temporada passada eran força controlats. En aquesta seran molt diferents.