La selecció espanyola sub-20, amb el manresà Marc Garcia a les seves files, va caure davant Finlàndia en la segona jornada de la fase de grups de l'europeu sub-20 d'Hèlsinki, en un matx que els amfitrions es van endur després d'una pròrroga (91-90).

El partit va estar marcat per una gran igualtat entre les dues formacions, i es va arribar al descans amb un empat a 45. En el tercer quart, els locals, liderats per un Markkanen que va anotar 33 punts, van agafar cinc punts de marge, però en el darrer, Espanya va reaccionar gràcies a un Garcia molt inspirat (va acabar amb 23 punts), i va aconseguir enviar el matx a la pròrroga. En aquesta, dos tirs lliures errats per Sergi Garcia i una cistella de Markkanen van donar el triomf als locals. Demà, Espanya tanca la fase de grups davant l'invicte Israel, a les 19.45 h.