La corredora anoienca establerta a la Seu d'Urgell Laura Orgué va completar el seu gran cap de setmana als Dolomites italians amb la victòria a la dinovena edició de la Dolomites Skyrace, prova puntuable per a les Skyrunner World Series, sobre un traçat de 22 quilòmetres. Prèviament, divendres passat ja s'havia imposat al quilòmetre vertical, en què es va quedar 15 segons enrere del rècord absolut de la prova.

A la Dolomites Skyrace, l'atleta catalana va enfrontar-se a les millors especialistes del planeta i va imposar-se en treure un marge de 2 minuts davant la segona classificada, l'atleta local Elisa Desco. Una de les millors a escala mundial El tercer lloc del podi va ser per a Celia Chirón. Amb aquesta victòria confirma el seu retorn a l'elit en temps rècord després d'haver superat una dura lesió a l'estiu.

Roser Español, podi a Andorra

L'atleta urgellenca Roser Español va quedar segona a l'Ultra Trail d'Andorra en la modalitat de Mític 112 km, que va ser guanyada per l'especialista Jocelyne Pauly, i la tercera posició en la prova andorrana va ser per a la francesa Laure Garenne.