Puig-Reig va acollir la catorzena edició del torneig 3x3 de bàsquet al passeig Riera de la Sala, organitzat, un any més, per l'Ajuntament, el Club Bàsquet Puig-Reig i la col·laboració del Bàsquet Manresa. L'edició d'enguany va constar de tres jornades, on van competir un total de 25 equips dividits en tres categories: infantil, júnior i sènior, a més del triangular femení en la categoria júnior.

En les dues primeres jornades es van disputar els partits de la fase prèvia, i en l'última es van jugar les diferents eliminatòries i les finals del torneig. En la categoria infantil, la victòria va ser per a l'equip Última hora, format per tres jugadors de Navàs i un d'Igualada. En la categoria júnior masculí, la victòria se la va endur l'equip Cardener Farm, format per cinc jugadors, dos dels quals, de la vila amfitriona, en imposar-se a la final al conjunt Clar i català.

La participació de tres equips femenins va permetre celebrar un triangular en la categoria júnior, on el vencedor va ser l'equip de Les Caniques.

I per últim, en la categoria sènior, la més competida i amb més participació, ja que hi van prendre part un total de 12 equips, el guanyador va ser l'equip MST Immobiliària, compost per 3 jugadors de Navàs, en derrotar en una disputada final l'equip Golden Krispi, amb dos jugadors de Puig-Reig a les seves files, per 13-15. Aquesta victòria és la segona que aconsegueix MST Immobiliària en els últims tres anys d'un torneig que s'ha consolidat gràcies a la col·laboració dels patrocinadors i la participació global dels jugadors i espectadors que omplen la vila de Puig-Reig durant tres dies, i que han permès que enguany n'hagin celebrat la catorzena edició.