La pretemporada de baixa intensitat que estava duent a terme el Barça durant els darrers dies fa aquest dilluns un canvi de ritme. L'equip de Luis Enrique es trasllada a Saint George's, al centre d'Anglaterra, per dur a terme una estada que desembocarà en el primer partit dels blaugrana, aquest dissabte contra el Celtic de Glasgow a l'Aviva Stadium de Dublín.

Una de les novetats de la convocatòria és un Leo Messi que ha escurçat en una setmana el temps de vacances que li havia concedit el club. Per celebrar la tornada a la feina, l'argentí s'ha fet un revolucionari canvi d'imatge que va donar a conèixer ahir la seva parella, Antonella Roncuzzo, a través del seu compte d'Instagram. A més de la barba que ja va lluir durant el final de la temporada passada i la Copa Amèrica, el més xocant és el tenyit de color ros platí que s'ha fet, un pentinat desconegut fins ara en ell. Messi s'incorporarà a un equip al qual encara faltaran molts elements, com ara els jugadors que van jugar l'Eurocopa, excepte Arda Turan, i la Copa Amèrica, i que disposa de dotze jugadors del filial.

Directe al Besiktas

Mentrestant, el lateral Adriano Correia va viatjar aquest diumenge a Istanbul per mirar de tancar un contracte de dos anys amb el Besiktas. Segons va transcendir ahir, de part de la premsa turca, el Barça, que volia dos milions d'euros per donar la carta de llibertat al brasiler, finalment només en cobrarà 600.000. Adriano, que no comptava per a Luis Enrique després del fitxatge de Lucas Digne, finalitzava contracte el proper mes de juny i el club en volia treure alguna cosa abans d'haver-lo de mantenir un any i, a sobre, que marxés gratis. Les lesions han estat el gran inconvenient de la trajectòria de sis anys d'Adriano al Camp Nou.