El davanter argentí Luciano Vietto tenia ahir, a l'hora de tancar aquesta edició, gairebé els dos peus al Sevilla. El jugador de l'Atlètic de Madrid no va entrar a la llista de convocats per a la gira que el conjunt matalasser durà a terme a Austràlia durant els propers dies, i al vespre va viatjar a Alemanya, on es troben els andalusos, per passar revisió i incorporar-s'hi.

D'aquesta manera, els dos davanters que volia el FC Barcelona per completar la seva plantilla, Kevin Gameiro i Luciano Vietto, podrien intercanviar els respectius llocs. El francès, seria traspassat a l'Atlètic de Madrid per una important quantitat, que pot vorejar els 40 milions d'euros. De fet, ja no va ser convocat per al partit de diumenge contra el Sandhausen. Per la seva banda, l'argentí aniria cedit a l'equip de Jorge Sampaoli. El Sevilla pagaria tres milions d'euros i tindria una opció de compra per vint milions.

Buscant alternatives

Davant del cop de porta de Gameiro i de Vietto, els quals segurament disputaran més minuts als seus nous equips del que haurien fet al Barça, a l'ombra del trident, els blaugrana es veuen obligats a activar segones opcions per completar la davantera. Ahir va tornar a sonar el nom de Lucas Pérez, qui encara no ha deixat el Deportivo de la Corunya, i Mundo Deportivo parlava d'un possible interès pel colombià Carlos Bacca. El cap de setmana, l'agent del brasiler del Benfica Jonas també va informar que el Barça s'hi havia dirigit per conèixer la situació contractual.

De moment, el primer equip s'exercita a St. George's, a Anglaterra, abans del debut en l'amistós de dissabte a Dublín contra el Celtic. Ahir es va saber que un dels descartats de Luis Enrique, Cristian Tello, pot tenir una oferta del Milan per jugar-hi.

Els socis, foragitats

D'altra banda, el club va informar ahir que els socis deixaran de viatjar en el mateix avió que els jugadors en els desplaçaments. Després d'haver-ne fet fora els periodistes, el primer equip ha aconseguit fer fora del seu voltant, també, els aficionats, els quals ara viatjaran a part.