Les seleccions de Bèlgica i Marroc es disputaran, diumenge que ve, el títol de campió del Mundialet de clubs després de superar Bolívia i Colòmbia, respectivament. El duel es disputarà al Nou Estadi del Congost, on s'han jugat tota la resta de duels de les fases anteriors.

Bèlgica va superar Bolívia en el primer duel de semifinals per un mínim 0-1, mentre que en l'altre duel Marroc va mostrar una clara superioritat sobre Colòmbia, a qui va superar per un clar 1-3. Cal recordar que en la ronda de quarts de final Bèlgica va superar l'Equador per 5-4 i Colòmbia va guanyar el Paraguai a la tanda de penals després que el matx acabés amb el resultat de 2-2.

Aquest cap de setmana també s'ha disputat la ronda de semifinals en la categoria de veterans amb els duels Hondures-República Dominicana i Bolívia-Espanya. En el primer partit els centreamericans van derrotar els caribenys per un mínim 2-3 en un duel que no va decidir-se fins als darrers minuts. També va ser molt igualat el partit entre Bolívia i Espanya que van guanyar els segons per 3-4. La gran final la disputaran Hondures i la República Dominicana el proper diumenge. Abans es jugarà el partit pel tercer i quart lloc entre Hondures i Bolívia.

Argentina-Paraguai, en noies

Les seleccions d'Argentina i Paraguai disputaran diumenge vinent la final del torneig femení després que totes dues superessin l'Equador, la tercera selecció en discòrdia. El primer partit el van disputar les argentines i les equatorianes amb un resultat de 2-0 favorable a les albiceleste.

El segon partit de la tarda el van disputar la selecció de Paraguai i les equatorianes i va acabar amb el clar resultat final de 6-1. El partit no va tenir gaire història ja que les jugadores del Paraguai es van mostrar superiors.