Ja s'han acabat les vacances. CE Manresa, UE Avià i CF Igualada, els tres representants de casa nostra a la Primera Catalana del futbol català, comencen avui la seva posada a punt amb la primera jornada d'entrenaments de cara a la temporada 2016-2017.

El Centre d'Esports Manresa saltarà a la gespa del Nou Estadi del Congost pel volts de les vuit del vespre per tal de començar els entrenaments de pretemporada. Dani Fernández, que fins ara era el coordinador del futbol base, pendrà el relleu de Dani Andreu. Mitja hora més tard serà l'Igualada qui començarà la seva pretemporada a les ordres d'un Ton Mayor que torna a la banqueta anoienca en substitució d'Edu Berrocal. A la mateixa hora, el nou Avià de l'entrenador Pablo Becerril engegarà al camp municipal d'esports de Gironella.

Ben aviat els equips tindran la primera presa de contacte pel que fa a partits amistosos. El proper dissabte dia 6 d'agost l'Igualada rebrà a les Comes el Mollerussa a partir de les set de la tarda, mentre que l'endemà serà el torn del nou CE Manresa de Dani Fernández, que jugarà al camp del Viladecans a partir de les 19.30 h.

Cal recordar que la competició als dos grups de Primera Catalana s'iniciarà el primer cap de setmana del mes de setembre. El primer equip de jugar serà l'Avià, que ho farà el dissabte 3 a les quatre de la tarda al complicat camp de l'Andorra. Al mateix grup 1, el CE Manresa s'estrenarà l'endemà al Nou Estadi contra el Lloret a les dotze del migdia, mentre que al grup 2 l'Igualada s'estrenarà al seu estadi contra un Balaguer que sempre es mostra com un equip perillós.