Els equips de Primera Catalana de la Catalunya Central es vestiran de curt per primera vegada aquest cap de setmana després d'unes merescudes vacances d'estiu. L'Igualada, l'Avià i el Manresa van començar la pretemporada dilluns passat amb l'inici dels entrenaments. De fet, el Centre d'Esports Manresa ja es va vestir de curt el diumenge sense haver fet cap sessió preparatòria i va disputar el ja clàssic partit de Festa Major contra el Valls de Torroella, que va guanyar per 1 a 6.

Els tres equips comencen a preparar una temporada il·lusionant, per a la qual s'han renovat profundament les plantilles i els entrenadors. Dani Fernández serà l'entrenador del club manresà, que lluitarà amb Pablo Casado i Ton Mayor, de l'Avià i l'Igualada respectivament, per erigir-se com el millor club de la regió central.

Així doncs, l'Igualada disputarà avui el primer partit de pretemporada davant el Mollerussa, a les 19 hores a Les Comes, mentre que l'Avià jugarà contra el Gimnàstic de Manresa juvenil a les 18 hores, al camp del Gironella. El torn del Manresa serà diumenge, quan disputarà el segon amistós de l'estiu al camp del Viladecans a les 19.30 hores.

D'altra banda, el Solsona, equip de Segona Catalana, també jugarà avui el primer amistós de la pretemporada davant el CF Borges Blanques, en un partit emmarcat dins la Copa Lleida.