La setena ronda del Torneig Internacional de la Pobla de Lillet d'escacs, celebrada ahir, va servir perquè l'armeni Karen Movsziszian deixés pràcticament sentenciada la competició quan només queden dues rondes, la d'avui i la de dimecres al matí.

Karen Movsziszian, que ja liderava en solitari la taula classificatòria, va superar Juan Carlos Sanpera. Amb aquest nou punt, l'armeni ja en suma 6,5 dels 7 possibles (només ha cedit unes taules). Per darrere seu es troben el colombià Daniel Uribe i Marc Capellades, amb 5,5 punts cadascun. Uribe va desfer-se de Ferran Cervelló, i Capellades va fer el mateix amb Xavier Povill.

Per la seva part, el manresà Joan Mellado, que ahir va superar Carles Moya, s'ha situat en una interessant quarta posició amb 5 punts. Avui, en la vuitena ronda, les partides amb més protagonisme són: Joan Mellado (5)-Karen Movsziszian (6,5); Marc Capellades (5,5)-Daniel Uribe (5,5) i Ferran Cervelló (4,5)-Adrià Pérez (5).

Cervelló en el grup B

Quant al grup B, Roger Cervelló també va donar un cop pràcticament definitiu ja que va superar Ramon Capelles. Ara, Cervelló té 6,5 punts a la classificació i té els perseguidors a 1,5 punts: Joan Bosch, Joel Iglesias, Marc Garcia, Álex Bes, Daniel Codina, Lluís Febrero i Laura Povill pel que sembla força clara la seva victòria quan només queden dues rondes.