El Reial Madrid va treure endavant un partit que se li va complicar a la segona part després d'una primera i d'un inici de la represa en què havia dominat i havia deixat passar ocasions clares de gol. El Celta, que va sortir a combinar, com sol ser habitual a l'equip de Berizzo, va tenir la seva gran ocasió quan, amb 1-1 al marcador, Sisto va resoldre malament un contraatac de tres gallecs contra Carvajal. La passada del danès va ser nefasta i, dos minuts després, Kroos no va perdonar i va fer que els punts es quedessin al Santiago Bernabéu.

A la primera meitat, el Madrid va tenir en Modric el seu millor home. El croat va disposar de les millors ocasions amb dos xuts, un que va anar al pal i un altre que va desviar Sergio Álvarez amb elasticitat. Els blancs van començar millor a la represa i es van avançar amb una errada del porter gallec en la sortida de pilota. La va entregar a Modric; aquest, a Morata, qui estava en fora de joc; l'esfèrica va acabar als peus d'Asensio, Sergio li va desviar el xut, però la pilota va tornar a caure en peus de Morata, que no va perdonar.

Amunt i avall

El mateix davanter madrileny va enviar al pal una ocasió clara tot seguit, i, gairebé a la jugada següent, Orellana va igualar el duel en rebre una passada de Guidetti i esbotzar un fort xut des de fora de l'àrea.

El partit era ara un seguit d'anades i vingudes. El Madrid va fer entrar Mariano al camp, però el Celta va poder avançar-se en el contraatac de Sisto. La moneda va tornar a girar amb el gol de Kroos. Ja a la desesperada, el Celta va intentar-ho tot amb Iago Aspas, però van ser els locals els que van poder marcar el tercer amb una ocasió final de James, que va disparar massa centrat i va donar l'oportunitat a Sergio de lluir-se.