El Centre d'Esports Manresa va afegir un argument més al mal costum que començar la temporada com a local sigui sinònim de derrota. La derrota contra el Lloret va confirmar aquesta tradició. En l'estrena oficial de Dani Fernández com a tècnic el conjunt manresà va tornar a mostrar el nou sistema de joc que vol implantar el tècnic olesà, un 3-5-2 que ahir oferia algunes variants com una posició més endarrerida i centrada de Roger Peña i la cessió de la banda esquerra a nivell ofensiu a Riki.

Tot i que el plantejament d'aquest sistema és tenir un alt percentatge de possessió de la pilota, aquest objectiu en el partit d'ahir no va complir-se durant la primera meitat del partit. Tot i que el Lloret l'afrontava amb sistema molt més apamat (4-4-2), quan els de la Selva recuperaven la pilota miraven de jugar-la amb criteri. La primera arribada amb un cert perill va correspondre al conjunt visitant. Al minut 8 Bader centrava des de la línia de fons i Roger, ben situat a l'àrea, no encertava a rematar destorbat per Moha en una acció on els visitants van reclamar penal del central manresà. La millor opció dels blanc-i-vermells va arribar a pilota aturada. Sergi Soler, al minut 21, en executar el servei del tercer córner favorable al seu equip, va estar a punt de marcar un gol olímpic que Tuscà va evitar en una bona aturada a mà canviada.

L'única acció remarcable que mancava en aquest primer període va ser un intent del lloretenc Riki de sorprendre el porter local Romans en veure'l avançat però la seva rematada des de fora l'àrea sortia molt desviada per sobre el travesser de la porteria manresana. A la segona meitat la tònica del partit no va variar en excés i també en aquesta ocasió les primeres arribades van correspondre a l'equip selvatà. En el servei d'una falta lateral des de la línia de fons a càrrec de Riki, Xevi Aparicio no encertava a rematar en excel·lent posició al minut 51. Era el preludi de l'únic gol del partit, que arribaria 30 segons després. Romans iniciava l'acció servint la pilota cap al central Carles Blanch. Aquest va retornar l'esfèrica al porter manresà. L'errada d'aquest, en mirar de tornar a jugar la pilota amb el peu, servia el gol en safata a Roger, qui des del punt del penal va poder-la rematar còmodament amb el cap a porteria buida.

Dos minuts després Sergi Soler errava una excel·lent ocasió per retornar l'equilibri a l'electrònic. Rebia l'esfèrica a l'alçada de punt de penal, i en molt bona posició, la seva rematada sortia molt per sobre del travesser de la porteria defensada per Tuscà. L'equip manresà va acusar durant uns minuts l'efecte d'haver rebut el gol, però va refer-se i va treure el caràcter per lluitar fins als darrers instants del partit per obtenir almenys la igualada.

Les dues millors ocasions bagenques arribarien als darrers deu minuts del partit. La primera la tornaria a protagonitzar Sergi Soler, al minut 81, que de nou tot executant un altre servei de cantonada, estaria a punt de marcar de forma directa, però altre cop Tuscà hi impedia. Sis minuts després, recollint un refús defensiu, el jove davanter Javi López efectuava un xut ras a la base del pal esquerre que el porter tornava a salvar. Prova de l'excel·lent actitud dels jugadors manresans, ja al minut 94, a punt d'acabar el matx, Javi López, d'esquena a porteria, xutava per sobre del travesser. El potent Masnou serà la nova prova de foc.