El santpedorenc Pep Guardiola i Jose Mourinho han traslladat a la ciutat anglesa de Manchester el seu particular duel futbolístic. Els ex tècnics del Barça i el Reial Madrid, respectivament, viuran aquest dissabte el seu particular retrobament en el derbi que enfronta al Manchester United de Mou amb el City de Pep.

I el partit es preveu calent. De fet, l'entrenador portuguès ja s'ha encarregat d'escalfar-lo amb les seves queixes sobre la falta de temps preparatori a causa dels partits de seleccions.

"Tenim vuit jugadors de camp i Sam Johnstone com a porter (en els entrenaments)", va dir Mourinho, que ha sumat tres victòries en tres partits de lliga des de la seva arribada a Old Trafford, a la cadena de televisió oficial del club, MUTV.

Caldrà esperar a dissabte per veure si Pep i Mou deixen algun gest polèmic o encreuament de paraules, actituds que ja van donar molt joc durant l'estada de tots dos a la Lliga espanyola.

En aquesta galeria repassem algunes de les millors imatges de les trobades esportives entre José Mourinho i Pep Guardiola.