El CBiUM ha començat la temporada 2016-2017 de la millor manera. Tres jugadors que militen a les seves files han estat convocats per formar part de la preselecció catalana, en categoria cadet i infantil masculina, per iniciar els diferents entrenaments que tindran lloc des d'aquest setembre i fins al gener. Es tracta de l'infantil Toni Naspler, de l'any 2003, i dels cadets Guillem Lao i Sergi Estany, ambdós de la generació del 2001.

Com a palmarès, dos ja saben què és aconseguir medalles amb la samarreta catalana, i és que Toni Naspler es va proclamar campió d'Espanya amb la selecció mini masculina a San Fernando, a Cadis, ara farà dos anys.

Sergi Estany es va proclamar subcampió estatal a Saragossa amb la selecció infantil masculina el 2014. Estany també va ocupar la tercera plaça, ara farà quatre anys, amb la selecció mini masculina, també a San Fernando.

Guillem Lao va estar seleccionat l'abril passat per formar part del programa de seleccions catalanes de la seva categoria. El manresà va prendre part dels entrenaments amb la selecció i va participar en un campus d'estiu, i finalment ha estat preseleccionat. L'objectiu de tots tres serà estar a la llista final de dotze jugadors que disputaran els respectius certàmens.