Els Benet Games busquen ser una referència esportiva a Catalunya

Es presenta a Sant Fruitós el cap de setmana de l'1 i el 2 d'octubre amb el suport de Regió7

22.09.2016 | 00:00
D´esquerra a dreta, Joan Carles Batanés, Xavier Bas i Albert Balcells en la presentació al Bosquet

L'Ajuntament de Sant Fruitós va presentar oficialment ahir la tercera edició dels Benet Games, un certamen que se celebrarà al Bosquet els propers dies 1 i 2 d'octubre i que inclourà més de 40 activitats per a nens de totes les edats, proves competitives i exhibicions. L'acte, que s'ha celebrat al mateix lloc on s'ubicarà el festival, va tenir la presència de l'alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés, el subdirector general de La Pedrera, Xavier Bas, i Albert Balcells, de l'empresa Ocisport, que per primer cop en aquests tres anys, treballarà amb l'Ajuntament per fer possible l'èxit d'aquesta fira esportiva i d'oci.
Batanés va posar èmfasi en aquesta relació, ja que "és un salt qualitatiu per dur a terme aquest certamen i dur-lo a ser, juntament amb el poble de Sant Fruitós, una referència en l'àmbit esportiu, familiar i d'oci del territori català, com Tàrrega ho és pel teatre i Vic per la música". Acte seguit, va prendre la paraula Xavier Bas, de la Fundació La Pedrera, que va remarcar la vinculació de Món Sant Benet amb aquest projecte i va aprofitar per recordar que l'any vinent Món Sant Benet celebrarà el desè aniversari del seu naixement i "podria ser una bona oportunitat per intensificar aquesta vinculació, perquè ens congratula ser associats, també, a l'àmbit esportiu i d'oci, com ja ho som en el sector turístic i gastronòmic".
Albert Balcells, d'Ocisport, va ser l'últim de parlar, i va explicar el funcionament de la fira i de les més de 40 activitats que la comprenen, des d'una zona d'aventura, d'aigua, i d'aire per a famílies i un espai infantil a diverses exhibicions i competicions, entre les quals destaquen el Campionat de Catalunya i Espanya de Biketrial, la cursa Four Factorso la contrarellotge en BTT i pedalada popular, patrocinades ambdues per Regió7, els subscriptors del qual tindran gratuïta la segona prova. També va donar a conèixer l'àmbit musical que tindrà el certamen, amb el lema "Esport, natura i música", i va destacar l'actuació del grup Teràpia de Shock, diumenge a les 13 hores, i que el certamen serà amenitzat de manera especial per Ràdio Flaixbac. Per últim, va recordar una de les particularitats del festival, ja que disposarà de moneda pròpia, els Benets, equivalents a un euro, i que es podran adquirir en ofertes especials.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema