PATINATGE ARTÍSTIC

El Club Patí Berguedà neix per donar cabuda als patinadors federats

La nova entitat vol establir una xarxa a la comarca, amb una seu a Gironella

03.10.2016 | 21:22
Judit Subirana i Lluís Vall amb alguns del patinadors del nou club

Lluís Vall de Gironella i amb experiència al Club Patí Lluçanès, i Judit Subirana d´Olvan, seran les cares visibles del Club Patí Berguedà, entitat que ha estat presentada avui al pavelló municipal de Gironella amb la presència de la regidora d´esports local, Maria Àngels Sallés.

Segons Lluís Vall «aquesta nova entitat vol donar cabuda als patinadors federats perquè així pugin ser avaluats. En agradaria establir una xarxa a la comarca amb una seu a Gironella per als joves de Casserres, Olvan, Puig-reig, Berga i de Gironella i una altra a l´alt Berguedà, aprofitant la gran acceptació que hi ha a Sant Jordi de Cercs. Fins ara ja hi havia oferta a les escoles de patinatge artístic com a extraescolar, però ara volem fer un pas endavant i participar en les competicions que es fan amb caràcter comarcal, complint el buit que va deixar el Club Patí Berga».

Vall ha afegit que «hem aprofitat que al pavelló de Gironella s´ha descongestionat molt per la desaparició del futbol sala. Les activitats es faran els dilluns i divendres de 2/4 de 5 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre amb tres grups, els d´ESO, els de 3r fins a 1r d´ESO i els més petits d´iniciació. Qui estigui interessat pot adreçar-se directament al pavelló qualsevol dels dos dies que fem activitats».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema