El Vilatorrada va caure a casa davant el Mollet B per un resultat de 57-59. Els jugadors bagencs van sortir molt connectats i van clavar un parcial de 21-4 en el primer quart. En el segon el Mollet va provar de reduir distàncies, però els locals seguien jugant amb molta comoditat i van arribar a la mitja part amb un marcador de 34-20.

En la segona meitat, els visitants van aprofitar la relaxació del Vilatorrada per empatar el matx a 40. Tot seguit, els locals van tornar a prendre la iniciativa amb un parcial de 8-0 (48-40 al final del tercer quart). En els deu darrers minuts de partit els locals no aconseguien matar el partit. A més, els van xiular una tècnica i una falta en atac que van ser claus per la remuntada i el triomf del Mollet.