El Moto Club Fonollosa va organitzar diumenge les vuitenes 3 Hores de resistència en terra amb una participació de 26 equips amb més de mig centenar de pilots. La prova, que formava part de la Copa Catalana de resistència de terra, es va celebrar a les instal·lacions del circuit el Pinyer.

L'equip format pels bagencs de Can Taulé Ramon Brucart i Lluís Riera, amb KTM, enquadrats a la categoria RS Sènior, van aconseguir la victòria amb un total de 36 voltes. Brucart i Riera van fer una cursa molt seriosa, i van guanyar amb molta solvència tots els rivals.

Albert Muñoz, fent parella amb Marc Calvet, es va situar en una de les segones posicions més dolces de la seva carrera esportiva, ja que amb aquest resultat el pilot barceloní es va proclamar campió de Catalunya de resistència en terra en la categoria RS Sènior; Juan José Ruiz i Antonio Romero van completar el podi.

El duet Oriol Oliva i Jordi Serena ha vençut en la categoria RS Júnior. L'equip del MC Baix Berguedà també va aconseguir la segona posició escratx, només superat per Ramon Brucart i Lluís Riera. Amb aquesta nova victòria, Oliva i Serena tenen a tocar un nou títol de resistència en terra. Adrià Mesas i David Riera van ocupar la segona posició júnior, mentre que Cristian Hernández i Martí Puig van completar les posicions d'honor.

Juan García va aconseguir la primera victòria de la temporada en Màster 40, fent parella amb el pilot Tomàs Martínez. Jordi Calvo i Joan Vilaplana s'han proclamat campions de Catalunya en la categoria Màster 50.

Després d'una campanya espectacular, amb victòries a les localitats de Moià, Manresa, Llívia i Fonollosa, els pilots del Moto Club Tona i Moianès han pogut celebrar el títol amb una cursa abans.