El partit que havien de jugar ahir a la tarda el Suburense i l'Igualada, del grup 2 de Primera Ctaalana, va ser suspès pel col·legiat Joel Gurrera Fornós, considerant que el terreny de joc no estava en condicions per culpa de la pluja caiguda al migdia.

Tot i aquesta decisió, l'entrenador del conjunt anoienc, Dani Gimeno, considerava ahir que «a l'hora del partit, es podia jugar, però està clar que a ells no els interessava perquè tenien moltes baixes per lesió que, ara, poden recuperar. Quan vam arribar a Sitges, és cert que el camp estava impracticable, però va anar millorant fins al punt que nosaltres vam sortir a escalfar. En canvi, ells no van donar ni l'alineació».

Tot i que el proper cap de setmana és de descans, precisament per recuperar partits, ahir els dos equips no van arribar a cap acord. Dani Gimeno va dir que «segur que tampoc no voldran jugar diumenge que ve pel mateix motiu que no han volgut jugar avui. Tot i això, crec que nosaltres hem de fer força a la federació perquè concreti matx per al proper cap de setmana».