El Nàstic juvenil va trencar la dinàmica d'empats amb una victòria molt important ahir al camp del Josep Maria Gené. El conjunt local, caracteritzat per ser un dels millors equips quant a la possessió de pilota, va dominar aquest aspecte en la primera part, sense generar però cap ocasió de perill. Els bagencs molt ben posicionats i ordenats, no patien en defensa i eren prudents a l'hora d'atacar. Tot i això van disposar de dues ocasions molt clares de gol.

El Nàstic passa a l'atac

A la segona part, el conjunt de Carlos López va avançar les línies, aprofitant la frescor física d'una primera part de poc desgast pels manresans. Així van començar a arribar les oportunitats pels visitants que van aconseguir dividir la possessió amb una gran pressió al pivot dels barcelonins.

Al minut 80 el partit va canviar amb l'expulsió d'un jugador local per doble targeta groga. Els bagencs posar una marxa més i els darrers vint minuts van ser totalment dels visitants. Un servei de corner rematat per Jordi de Sande va permetre sumar els tres punts en un matx molt ben treballat pels escapulats.

El proper rival del Nàstic serà el segon classificat, el Cornellà.