Les instal·lacions del Club Tir Precisió Manresa a Bufalvent van ser l'escenari, aquest darrer cap de setmana, d'una nova edició del campionat de Catalunya dins de la modalitat de carrabina d'aire. En la competició organitzada per la Federació Catalana de Tir hi van prendre part competidors de tot el Principat en el que va ser una jornada brillant. També cal destacar el paper dels tiradors i tiradores del club manresà, en les diferents categories, que es van situar en molts casos en posicions d'honor al costat dels millors especialistes del país en la modalitat.

Pau Nacenta, que va entrar en la final de categoria olímpica dels júniors masculins, va ser el vuitè a la general final amb 71.9 punts. En el grup de noies era tercera la local Esther Abizanda, que assolia un total de 174,9 punts, amb Eva Cuevas just darrere seu en quarta posició amb 155.2. El sisè lloc va ser per a Anna Marimon, que en el seu cas aconseguia la marca final de 112,2 punts.

En júniors masculins absoluts, Pau Nacenta era el sisè amb un registre de 585,2 punts. El dotzè va ser Oriol Martínez, que va sumar 569.1 punts, i la dissetena posició la va aconseguir Àlex Tello, que va arribar als 468,8. Entre les júniors dones, les posicions en les quals es van situar les tres manresanes van ser: 3a Esther Abizanda amb 402,1 punts, 4a Eva Cuevas que en va fer 391,6 i setena classificada era la tiradora Anna Marimon, que en va fer 376,8.

A banda del campionat català, al camp de tir del CTP Manresa es van celebrar les competicions de caire social, habituals tots els caps de setmana. En la pistola de velocitat els tres guanyadors eren Antonio Bastida (512, en sènior A), Manuel Abizanda (481, sènior B) i Joan Portella (443, veterans A). En pistola d'aire estàndard, els tres primers van ser Antonio Bastida (334 p.), Camilo Bonjorn (294) i Mario Cuevas (271). Finalment, en la competició de pistola d'aire de velocitat el podi sènior va ser integrat també per Bastida (amb 25 punts), Bonjorn (amb 13) i Cuevas (11).