El Madrid va dominar d'inici a fi el seu partit davant del Brose; la baixa de Causeur en els alemanys es va notar molt i l'equip de Laso es va escapar amb un parcial de 24-9 al primer quart amb Sergi Llull i Doncic controlant les operacions. Els blancs van arribar a vèncer, en la segona part, per una diferència de més de 30 punts.

Avui, el Barça Lassa visitarà la pista del Baskonia (20.30 h), que en aquest partit presenta la gran novetat del veterà Pablo Prigioni, que inicia la seva tercera etapa en l'equip basc, als 39 anys. L'equip català ha perdut en els seus últims quatre partits de visitant al torneig europeu i necessita un marcador positiu per no despenjar-se més dels vuit primers llocs.