Amb un recorregut de 13,6 km i un desnivell positiu de 970 metres, Súria va ser el punt de sortida i de cloenda de la tercera de les proves del Circuit Arcs. La plaça de Sant Joan va ser el punt d'arrencada del pilot de corredors que es va anar trencant, i al final va ser un total de 115 els que van completar tot el traçat de la prova.

La victòria final corresponia al corredor sub-23 Adrià Duarri, de Palà de Torroella i que corre pel Fartlek Esport, amb un crono final d'1 hora 17'54''. El segon d'entrar a la meta va ser Wifred Lladó, del CE Súria Escladats, amb el registre d'1.18.28, i el tercer lloc del podi va ser per a Lluís Barbé (Olius Racers), que va ser el primer sènior, amb un temps d'1.24.29. En sènior femení qui va guanyar va ser Anna Carné (VO2 Club), amb 1.43.19. En les dones sub-23, vencia Lupe Herenas amb 2.33.02. En veterans masculins, primer Sergio Osuna (1.32.10), i la vencedora veterana, Alícia Bofarull (2.29.48).

El Circuit Arcs ja ha celebrat les curses a Sant Joan de Vilatorrada, Sant Vicenç de Castellet i queden les d'Aguilar de Segarra (el dia 12 de febrer) i Callús (19 de febrer).