Un gol d'Isco va impulsar el Reial Madrid cap al triomf i Lucas Vázquez va signar la sentència a l'últim minut davant el cuer Osasuna (1-3), en un matx en què l'equip de Zinedine Zidane va corregir en una segona part ferma la mala imatge de la primera meitat.

En un partit marcat per la greu lesió de Tano Bonnín després d'un xoc fortuït amb Isco, el Madrid va recuperar el liderat de la lliga, després del momentani regnat del Barça. Cristiano Ronaldo va avançar el seu equip als 24 minuts amb un xut creuat, però Osasuna va reaccionar i, després de topar amb Keylor Navas, Sergio León el va superar als 33 minuts aprofitant una errada de Danilo, en un u contra u després d'una pilota llarga a l'esquena de la defensa blanca. Zidane va canviar el seu sistema i el Madrid va recuperar la seva identitat en el segon acte, en què Isco i Lucas van decidir.