El Niça es va imposar ahir al camp del Lorient per la mínima (0-1) i va aguantar les envestides del conjunt local en un partit en el qual va jugar amb deu jugadors durant els últims vint minuts per l'expulsió per vermella directa de Mario Balotelli. Els visitants s'havien avançat en el marcador al minut 15, després d'una internada de lateral dret Souquet, que va filtrar una pilota a dins l'àrea a la qual va arribar amb molta potència el migcampista Wylan Cyprien, que va engaltar un míssil que no va poder parar Lecomte. Així, el Niça es col·loca segon amb 56 punts i a tres del Mònaco, que va empatar a 1 al camp del Bastia divendres, i a falta del partit que avui jugarà el PSG, tercer amb 55 punts i un matx menys. Els d'Emery, proper rival del Barça, es poden posar a un punt del líder si guanyen el Tolosa (21 hores).