L'ICL Manresa torna demà a la competició contra el RETAbet Bilbao amb la voluntat d'abstreure's dels darrers partits d'abans de la Copa del Rei, que l'han deixat en una posició poc menys que desesperada en el darrer lloc de la lliga Endesa. Ahir, Ibon Navarro, el tècnic, i els jugadors Pere Tomàs i Xavi Rey van ser a la botiga d'un dels col·laboradors, Movistar, del centre comercial Carrefour de Manresa, on, a més a més de signar autògrafs als aficionats, van mostrar-se convençuts que l'equip mostrarà una millor cara a partir de demà.

D'aquesta manera, l'entrenador va admetre que «ens han anat bé aquests dies d'aturada. Hem pogut treballar més intensament amb els jugadors i aconseguir que molts d'ells es posin a punt. I si tenim els jugadors en bona forma sempre és més fàcil que puguin actuar millor.

Per la seva banda, Pere Tomàs i Xavi Rey tindran aparellaments complicats. El mallorquí es veurà les cares amb Àlex Mumbrú, de qui va admetre que «és un jugador a qui admiro. Sempre m'he fixat en ell perquè ocupem la mateixa posició, i al pal baix és un dels millors a qui et pots enfrontar». Per la seva banda, el barceloní tindrà davant una bateria interior potent físicament formada per Micheal Eric i Ivan Buva. «M'he de preparar bé per aturar-los, tot i que aquesta no és una feina d'un sol jugador, sinó de tot l'equip».

Lluís Costa, a punt

Pel que fa a l'estat de la plantilla, ahir el club va informar que el base Lluís Costa s'havia recuperat d'una lesió al bessó interior de la cama dreta de la qual no havia informat que s'havia produït. Afortunadament, el jugador ja ha tornat als entrenaments i podrà jugar demà. Qui no ho podrà fer durant les properes sis setmanes serà el vinculat Guillem Jou, qui, actuant amb el CB Martorell, es va fer una afectació de la sindesmosi del turmell. S'haurà d'estar sense jugar unes sis setmanes.