L'Eibar continua demostrant que és un dels equips més en forma de la lliga i ahir es va situar a un punt del Vila-real en la lluita per arribar a posicions europees. Els bascos van derrotar amb claredat (3-1) un Màlaga que va acabar el partit amb deu jugadors, per l'expulsió de Roberto Rosales.

Els blaugrana es van avançar amb un gol al final de la primera part d'Adrián, que va repetir a l'inici de la segona quan va transformar un penal de Juankar a Pedro León. Sergi Enrich va anotar el tercer i el Màlaga, amb l'expulsió, ja no va tenir cap possibilitat de remuntada.

Qui sí que es va refer va ser l'Alabès, que va superar un gol de Carlos Soler a l'inici de la segona part per guanyar per 2-1, amb dues accions d'Ibai Gómez i Katai. A més, Orellana va ser expulsat.

Garitano, amb un peu a fora

Qui segurament deixarà de ser l'entrenador del Deportivo en les últimes hores serà Gaizka Garitano, després de la derrota dels gallecs per 4-0 davant d'un Leganés que revifa. El seu substitut serà, segurament, Sergio González. Els madrilenys, entrenats per un altre Garitano, en aquest cas Asier, es van avançar mitjançant Szymanowski i Mantovani. El central visitant Albentosa es va autoexpulsar i Unai López i Alberto Bueno van acabar de reblar el resultat per als locals.