El Club Bàsquet Artés va aconseguir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió davant un dels conjunts situats a la part baixa de la taula classificatòria, un Club Natació Sabadell al qual va superar per un contundent resultat de 89-63. Amb aquest triomf, els artesencs consoliden la quarta posició en el grup 1 de Copa Catalunya.

En els primers deu minuts del matx els jugadors dirigits per Toni Manyosas van sortir amb força i van demostrar la seva superioritat des del principi. A més, van estar molt encertats en el llançament exterior, i això els va permetre finalitzar el quart inicial amb dotze punts d'avantatge (28-16). En el segon període els sabadellencs van protagonitzar una tímida reacció, però els bagencs es van posar les piles i van ampliar encara més la diferència a la mitja part de l'enfrontament (50-29).

En la segona meitat els artesencs van sortir amb molta intensitat i amb una missió molt clara: sentenciar el duel el més ràpid possible, i ho van aconseguir al final del tercer quart, quan ja duien 29 punts de marge (71-42). En els darrers deu minuts, el tècnic dels locals va donar descans als seus homes importants i minuts als menys habituals, però això no va variar gens la tònica, ja que van poder mantenir l'avantatge i es van endur la tretzena victòria de la temporada. En la propera jornada, l'Artés té un dels partits clau del que resta de temporada, ja que visitarà la pista d'un dels seus rivals directes, el Santa Coloma, dissabte a les 19.30 hores.