El Reial Madrid es mostra indignat per les declaracions de Fernando Roig, president del Vila-real, que va dir que no li havia agradat que els àrbitres sortissin de l'estadi de La Ceràmica amb bosses del club blanc, després de xiular un penal molt polèmic a favor del club blanc.

Segons ha pogut saber EFE, aquesta manifestació ha causat un gran malestar a l'entitat madridista, ja que aquesta sempre té un detall de cortesia amb l'equip arbitral i sempre es fa després de la trobada.

Històricament el Reial Madrid té aquest detall i inclou pins, clauers, bolígrafs, productes de marxandatge amb escàs valor material, entre uns 25 i 30 euros, i és una cosa que, segons s'indica des del club, fan també la majoria de clubs espanyols.

Per tant, considera el Reial Madrid que no ha d'amagar res i que no ha fet res dolent al respecte, i es mostra molt disconforme amb les paraules de Roig, qui ahir a la nit, al programa Temps de Joc de la Cadena Cope, sense ser preguntat sobre això, va revelar aquest fet.

"El que m'ha arribat i m'ha fet gràcia és que ha sortit tot l'estament arbitral amb bosses del Reial Madrid. M'ha cridat l'atenció, no sé el que durien dins d'aquestes bosses", va dir el president del Vila-real.

"No està bé, em sembla a mi", ha indicat Roig, que va afegir que no creu que portessin res important, però que al tècnic del quadre vila-realenc no li ha agradat que quan "han anat a acomiadar-se del míster i el delegat arbitral, amb una mà donant-li la mà i en l'altra mà amb una bossa del Reial Madrid. Al nostre míster no li ha agradat aquesta situació ".