La diferència entre un equip que està en una situació dolça i un altre que es troba a baix és aquesta, però al vestidor hem dit que no vull que els cinc minuts del final amaguin els 35 que hem fet abans, que són molt bons». Ibon Navarro, el tècnic vitorià de l'ICL, feia cara d'enfadat per una derrota que segurament el seu equip no havia merescut, però no volia desmerèixer totes les coses bones que havien fet els seus jugadors, uns homes que «en alguns casos estan obsessionats a mirar la classificació i això es nota al final en detalls, com pilotes perdudes, com perdre un contraatac d'un dos contra zero o com que Albicy anoti un triple que estava ben defensat».

Ibon Navarro no va voler posar com a excusa el fet d'haver-se quedat sense els dos cincs, Xavi Rey i Cakarun, en el moment decisiu. Ho va fer servir per lloar els pivots de l'Andorra. «Shermadini i Stevic formen la que, segurament, és la millor parella de cincs de la lliga i és molt difícil mantenir-los el ritme. Hauria estat millor que els haguéssim pogut tenir? Doncs sí, però tampoc no crec que hagi estat determinant per a la victòria final».

L'entrenador de l'ICL Manresa, que durant la setmana que avui s'acaba va dir que no mirava la classificació, sinó el procés i tot el que calia fer per aconseguir la victòria, va sortir satisfet dels seus homes i de «l'encert de la primera part, de la defensa que hem fet i de totes les coses positives que hem pogut desenvolupar. Venir aquí a Andorra i fer els 35 minuts que hem fet està molt bé. Que en el nostre deute hi ha que ens falten cinc minuts per guanyar? Doncs és així, però d'aquests cinc minuts també n'aprendrem i hem d'extreure que avui hi ha hagut molts jugadors que han donat molt de si mateixos. Amb això ens hem de quedar».

Preguntat sobre si aquest bon partit ha de donar moral per al futur, es va mostrar convençut que havia de ser així, tot i que al final el resultat va ser el mateix de gairebé sempre.

La fe de Peñarroya

Per la seva banda, el tècnic del MoraBanc, Joan Peñarroya, va destacar que «el millor de la victòria és la fe que hem tingut un dia en què no hem estat brillants, sense encert en el tir exterior i en què en defensa hem estat malament, però l'equip sempre hi és», malgrat que ahir va arribar a perdre de 14 punts.